2 dagen PARIJS

Datum: 31 juli 2021

 

Prijs: € 190 in half pension

Parijs is een dame met veel gezichten: gezellig, romantisch, artistiek, traditioneel, maar ook hypermodern, mondain en avant-garde. Het is er allemaal in Parijs en de onderlinge harmonie zorgt voor die typische Parijse charme, die iedere bezoeker in haar ban houdt… 

Verblijf in een hotel ** in centrum Parijs.
Kamers met bad of douche en wc.

 1ste dag: HEENREIS
Uw vertrekplaats –  Brussel – via de autosnelweg over Mons en Péronne (koffiestop) naar Parijs. We rijden Parijs binnen langs het noorden en houden een stop aan de voet van Montmartre.  Liefhebbers kunnen de heuvel van Montmartre beklimmen. Naast genieten van een spectaculair zicht op Parijs, brengen we ook een bezoek aan de basiliek Sacré-Coeur en de Place du Tertre, pleisterplaats van de Parijse schilders. (vrij middagmaal) In de namiddag krijgt u vrije tijd voor shopping in de omgeving van de Opera, het centrum van het mondaine Parijs. Aansluitend maken we een wandeling van de Opéra langs de Place Vendôme en de tuinen van het Louvre naar de Place de la Concorde.
Check-in, avondmaal en overnachting.

2de dag: TERUGREIS
Parijs (ontbijt). Op zondag is het tijd voor onze uitgebreide stadsrondrit en maakt u (onder meer) kennis met het Quartier Latin, de studentenwijk – de Montparnasse wijk en het Ile de la Cité met de statige kathedraal Notre-Dame. Daarna gaat het richting Eiffeltoren en de Place Charles de Gaulle (vrij middagmaal), waar we in schoonheid afscheid nemen van de lichtstad. Terugkeer naar België.

 

Memo:

  • Half pension vanaf 1ste avond tot en met ontbijt 2de dag
  • Dranken aan tafel niet inbegrepen
  • Toegangsgelden niet inbegrepen
  • Alle kamers met bad/douche en wc.
  • Toeslag eenpersoonskamer : € 40
  • Dienstvergoeding chauffeur inbegrepen

Van Eyken Tours raadt u aan een reisverzekering te onderschrijven bij VAB
Wij stellen u de formule “Vakantiepakket met bagage” voor (annulatie & bijstand)

Premie per persoon: € 40

Vakantiepakket met bagage :
*Medische kosten tot € 1.000.000
*Bagage tot € 1.250/persoon
*Annulering

Boek deze reis