Luxemburg

Een trip naar Echternach en omgeving, het mooiste deel van het Groothertogdom Luxemburg is een klassieker die nog altijd aanspreekt. Het grillige, maar bijzonder schilderachtige landschap bestaat er uit  steile rotspartijen en diepe dalen, zoals het Mullerthal. In de sfeervolle stadjes Echternach en Vianden is het aangenaam vertoeven.
Deze uitstap gaat het vredige, frisse landschap van de Moezelvallei. Daar waar de Moezel de grens vormt tussen het Groothertogdom Luxemburg en Duitsland, ligt de beschutte vallei bezaaid met wijngaarden. U komt langs stemmige wijndorpjes, waar u eventueel ook een wijnkelder kunt bezoeken..
Luxemburg verenigt alle eigenschappen in zich die een stad aantrekkelijk maken : een prachtige ligging in een groene omgeving, een oude kern met tal van bezienswaardigheden en een modern shoppingcentrum.  Eventueel te combineren met Vianden ,  bezoek  aan een brouwerij of wijnkelder of shopping.
Welke combinatie u ook kiest voor deze reis, ze zal u steeds door onze vriendelijke Ardennen brengen en naar het Duits-Luxemburgse Natuurpark. Groen verzekerd dus. Dat er tussen het groen ook heel wat bedrijvigheid schuilgaat, zal snel blijken. De natuur andersom dus, een boeiende ontdekking…