Offerte schoolreizen

Gespecialiseerd in schoolreizen

Van Eyken Tours beschikt over 9 luxeautocars voorzien van alle comfort, zoals  bar, toilet en video. Onze chauffeurs zijn beroeps, degelijk opgeleid en vertrouwd met het vervoer van kinderen.

De scholen kunnen rekenen op een stipte uitvoering van de gevraagde verplaatsingen en dit tegen een eerlijke en lage prijs.

Een offerte aanvragen is eenvoudig en verplicht u tot niets! Een telefoontje (016/53.14.57), een fax (016/53.61.75) of een mailtje (vaneykentours@skynet.be) volstaat en u ontvangt per omgaande alle info.
Voor een prijsaanvraag gelieve volgende gegevens te vermelden : datum reis, uur van vertrek en terugkomst op vertrekplaats, reisweg, bestemming en aantal personen.

Onze medewerkers zijn zowel organisatorisch als pedagogisch jarenlang vertrouwd met het onderwijsgebeuren. Zij kunnen u degelijk advies geven, zodat elke uitstap 100 % pedagogisch verantwoord is. Daarenboven beschikken we over een uitgebreid gamma van uitstappen voor groepen met adressen voor broodmaaltijden, restaurants, evenementen…

Prijsaanvraag schoolreis