Nederland

Een uitstapje naar Keukenhof is een klassieker geworden voor de lente. In een 32 ha groot park wordt elk jaar opnieuw de grootste bloemenshow ter wereld gehouden. Aangelegde wandelroutes laten u een genieten van een steeds wisselend kleurenpalet met bloeiende bolgewassen en heester, oude bomen, waterpartijen en rotstuinen. Een bron van inspiratie voor heel wat tuinliefhebbers…
De Nederlandse kustprovincie heeft heel wat te bieden. Een rit over de verschillende dammen, die het zeewater trotseren is op zich al een attractie. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan historische stadjes als Vlissingen of Middelburg, de hoofdstad van Zeeland.
Maastricht en Valkenburg zijn zowat de belangrijkste steden in de Nederlandse provincie Zuid-Limburg. Ingevat tussen België en Duitsland ligt deze provincie met haar heuvelachtig karakter geïsoleerd van de rest van Nederland. U maakt kennis met de sfeer van weleer in het  stadje Valkenburg en het Bourgondische karakter van de stad Maastricht.
Met deze trip gaan we de nostalgische toer op. Giethoorn is immers een waterdorp, dat te midden van een uniek en beschermd natuurgebied ligt. Net als in Venetië gaat het dagelijkse leven er voornamelijk over de talrijke waterwegen, zodat ook wij per boot door dit dorp dwalen.
Bezoek aan het paleis Het Loo in Apeldoorn, eeuwenlang de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse koninklijke familie.
Gecombineerd met het Kröller Müllermuseum, bekend om zijn omvangrijke Vincent van Gogh-collectie of dierenpark Apenheul.
Ontdek met ons Noord-Holland, de bloemenprovincie van Nederland met haar typisch landschap aan duinen, polders en molens. Behalve het gezellige Amsterdam, treft u er nog andere  oud Hollandse steden en dorpen, zoals Enkhuizen en Hoorn, waar de cultuur en tradities van weleer nog heel levendig zijn.
Een trip naar Amsterdam is altijd een heel aparte belevenis. Er heerst een unieke sfeer en in tegenstelling met veel andere grootsteden liggen de diverse bezienswaardigheden en winkelstraten allemaal op wandelafstand van elkaar. Te combineren met een bezoek aan Volendam, bekend om zijn tradionele klederdracht.
Biesbosch in Noord-Brabant is een  natuurreservaat dat enkel per boot te bezoeken is. Tijdens de boottocht met lunch aan boord maakt u kennis met een boeiende wereld van zeldzame watervogels en weelderige plantengroei.
Op deze uitstap staat de Belgisch-Nederlandse grensstreek centraal  Onder leiding van een gids brengen we een bezoek aan het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau Gecombineerd met een bezoek aan het paddestoelenbos, waar u alles verneemt over diverse soorten paddestoelen.