5 dagen WENEN

Schonbrunn
Datum: 26 augustus 2021

 

Prijs: € 485 in half pension

In een sfeer van romantiek en nostalgie leert u een stad kennen, die zijn bezoekers naast betoverende paleizen en historische gebouwen, ook heel veel gezelligheid te bieden heeft. Een bezoek aan de wereldhoofdstad van de muziek en de wals blijft u voor altijd bij !

Deze reis wordt in nachtrit uitgevoerd met 2 chauffeurs. Zo bent usnel op uw bestemming! Eens ter plaatse is de autocar ook uw beste bondgenoot. In een minimum van tijd bezoekt u alle highlights van de stad Wenen!

Uw hotel in Wenen : Hotel Ibis Budget Messe
Rustig gelegen op 2,5 km van de oude stad. Verblijf in kamer en ontbijt. Eigentijds en comfortabel hotel. Kamer met douche, wc en flatscreen.


1ste en 2de dag:
Vertrek in de late namiddag met 2 chauffeurs vanuit uw vertrekplaats – via Brussel nemen we de autosnelweg over Keulen – Frankfurt (vrij avondmaal langs de autosnelweg) – Nürnberg – Passau en Linz naar Wenen, waar we aankomen in de voormiddag. Vrij middagmaal langs de autosnelweg.
Bij aankomst in de Oostenrijkse hoofdstad brengen we een bezoek aan Schönbrunn, de zomerresidentie van de Habsburgers waar we ons verbazen over de ongekende luxe-appartementen van keizerin Maria Theresia en de uitgestrekte baroktuinen. Aansluitend brengt de autocar ons naar het centrum voor een rondrit langs de tuinen van het Belvédère, het ecologische Hundertwassershaus en de Wienerring met zijn monumentale 19de eeuwse paleizen.
Wenen (avondmaal en overnachting)

3de  dag:
Wenen (ontbijt). ’s Morgens trekken we de oude stad in voor een wandeling via de Kärtnerstrasse  naar de Stephansdom.  In de voetsporen van keizerin Sissi bezoeken we ook het winterpaleis van de Habsburgers. Aansluitend vrij middagmaal en vrije tijd in de oude binnenstad.
Wenen (avondmaal en overnachting).

4de  en 5de dag:
Wenen (ontbijt) In de voormiddag verlaten we de stad Wenen langs de schilderachtige Donauvallei. Na een tochtje door het fraaie landschap van de Wachau-wijnstreek bereiken we Melk, voor een bezoek aan de wereldberoemde barokabdij. Middagmaal ter plaatse. In de namiddag rijden we over Linz  richting Duitsland en verder via Passau – Nürnberg (vrij avondmaal langs de autosnelweg) – Frankfurt – Keulen – naar België.  ’s Morgens aankomst in België en onze vertrekplaatsen.

Memo:

  • Half pension : avondmaal op de 2de en 3de dag en middagmaal 4de dag inbegrepen
  • Dranken aan tafel niet inbegrepen
  • Alle kamers met bad/douche en wc
  • Toegangsgelden (Sisi-ticket en abdij Melk) inbegrepen volgens programma
  • Toeslag eenpersoonskamer : € 45
  • Dienstvergoeding chauffeur inbegrepen

Van Eyken Tours raadt u aan een reisverzekering te onderschrijven bij VAB
Wij stellen u de formule “Vakantiepakket met bagage” voor (annulatie & bijstand)

Premie per persoon: € 40

Vakantiepakket met bagage :
*Medische kosten tot € 1.000.000
*Bagage tot € 1.250/persoon
*Annulering

Boek deze reis